Аматас създаде тази Политика за поверителност, за да заяви строгия ни ангажимент към неприкосновеността на личните данни. По-долу са описани практиките ни за събиране, обработване и разпространение на информация за този уебсайт: www.amatas.com

Аматас си запазва правото да променя тази политика по всяко време, като уведомява потребителите за съществуването на нова политика за поверителност.

Аматас спазва неприкосновеността на личните ви данни и се ангажира да ги защитава чрез спазването на настоящата политика.

Настоящата политика описва вида информация, която можем да съберем от вас, или която може да ни предоставите, когато посещавате уеб сайта www.amatas.com и нашите практики за събиране, обработване, съхранение, защита и оповестяване на тази информация. Моля, прочетете внимателно политиката, за да разберете нашите правила и практики относно вашата информация и как ще се справим с нея. Ако не сте съгласни с нашите правила и практики, вашият избор е да не използвате нашия уебсайт.

Тази политика се отнася за информацията, която събираме:
• На този уебсайт
• Чрез електронна поща, текст и други електронни съобщения между вас и този уебсайт.
• От формуляра на вашата заявка
• Когато виждате нашите реклами и ползвате нашите приложения на уебсайтове и услуги на трети страни, ако тези приложения или реклами включват връзки към настоящата политика.

 

Събиране на данни

Съгласно Общия Регламента на ЕС за защита на личните данни (GDPR) личните данни се определят като:
"Всякаква информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице ("субект на данните"); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е човек, който може да бъде идентифициран пряко или косвено, по-специално чрез посочване на идентификатор като име, ЕГН, данни за местоположението, онлайн идентификатор или един или повече фактори, специфични за физическата, физиологичната, генетична, умствена, икономическа, културна или социална идентичност на това физическо лице ".

 

Ние събираме информация от вас, когато:

Използвате уебсайтът ни: Ние събираме лична информация и „Данни за използването“ от вас, когато създавате заявка за някои от услугите, свързвате се с нас за помощ или информация, по друг начин предоставяте личната си информация, или при поискване на други услуги. Събираме информацията и съдържанието, които ни изпращате, когато въвеждате информацията си във формуляра на нашия уебсайт, изисквате допълнителна информация за дадена услуга, и когато въвеждате коментари, или изпращате жалба.

Как се използва информацията ви

Ние използваме Личната информация, която събираме, за да работим, подобряваме и персонализираме Уебсайта и услугите, включително да предоставяме обслужване на клиентите, да персонализираме нашия маркетинг и да откриваме, предотвратяваме и смекчаваме измамни или незаконни дейности. Вие се съгласявате, че може да използваме личната Ви информация, както следва:
• да ви предоставяме услугите си;
• да изпълним всяка друга цел, за която сте я предоставили;

• да оперираме, да подобряваме и персонализираме услугите, които предлагаме, и да даваме на всеки потребител по-последователно и персонализирано ползване свързано с нас;
• за обслужване на клиенти, сигурност, откриване на измами или незаконни дейности или за създаването на архив и резервни копия във връзка с предоставянето на Услугите;
• да комуникираме с вас, по електронна поща, по телефон или по друг начин, както сте ни упълномощили да ви информираме за услугите, събитията и др.
• по-добре да разберем как потребителите осъществяват достъп до уебсайта и услугите, за да се подобри уебсайта и услугите и да отговорят на потребителските предпочитания, включително персонализиране на езика и местоположението, персонализирана помощ и инструкции или предоставянето на други отговори относно използването на услугите от потребителите;
• да ни помогне да развиваме новите си услуги и да подобряваме съществуващите;
• да предоставяме на потребителите възможност за реклама и директен маркетинг, които са по-подходящи за тях;
• да оценяваме ефективността и да подобряваме рекламната и друга маркетингова и промоционална дейност във или във връзка с Услугите.
• за всякакви други цели с вашето съгласие.

 

Правна основа за обработката на лична информация от жители на Европейското икономическо пространство (ЕИП)

Ако пребивавате в Европейското икономическо пространство (ЕАОС), обработването на вашата лична информация ще бъде легитимирано както следва:
• Винаги, когато изискваме Вашето съгласие за обработването на вашата лична информация, такава обработка ще бъде оправдана съгласно член 6, параграф 1, буква б). (а) от Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 ("GDPR"). Този член в GDPR описва, кога обработката може да се извърши законно.
• Ако обработката на вашите лични данни е необходима за изпълнение на договор между вас и Аматас или за предприемане на преддоговорни стъпки по ваша молба, тази обработка ще се основава на GDPR член 6, параграф 1, буква б). (Б). "). Ако тези данни не бъдат обработени, Аматас няма да може да изпълни договора с вас.
• Когато обработката е необходима, за да спазим правно задължение, ние ще обработваме вашата информация въз основа на GDPR член 6, параграф 1, буква б). (в), например спазването на законодателството в областта на трудовото право.
• Когато обработването е необходимо за целите на законните интереси на Аматас, тази обработка ще бъде извършена в съответствие с GDPR член 6, параграф 1, буква б). (е), например за откриване на измами.

 

Разкриване на информация

Можем да разкриваме обобщена информация за нашите потребители и информация, която не идентифицира никого, без ограничения.
Може да разкриваме лична информация, която събираме или Вие предоставяте, както е описано в тази политика за поверителност:
• На нашите филиали.
• За изпълнители, доставчици на услуги и други трети страни, които използваме за подпомагане на нашата дейност, и които са задължени по договорни отношения да пазят личната информация, и да я използват само за целите, за които я разкриваме.
• За да бъде постигната целта, за която я предоставяте.
• За всяка друга цел, разкривана от нас, когато предоставите информацията.
• С ваше съгласие.

• За правни цели: Също така може да споделяме информация, която събираме от потребителите, ако е необходимо, за да наложим нашите права, да защитаваме правата, имуществото или безопасността на другите, или, ако е необходимо, да поддържаме функциите за външен одит, съответствие със законови изисквания и корпоративно управление. Ние ще разкрием лична информация, която считаме за необходима, за да отговорим на призовка, регламент, обвързваща наредба на комисия за защита на данните, правен процес, правителствено искане или друг правен или регулаторен процес. Също така можем да споделяме Лична информация, когато е необходимо, за търсене на обезщетения или да ограничим щети, които биха възникнали.
• Корпоративни промени. Може да прехвърлим информация, включително личната Ви информация, във връзка със сливане, продажба, придобиване или друга промяна на собствеността или контрола от нас, или от което и да е свързано дружество (във всеки случай изцяло или отчасти). Когато възникне някое от тези събития, ще полагаме разумни усилия да уведомим потребителите, преди информацията ви да бъде прехвърлена или да бъде обект на друга политика за поверителност.

 

Къде съхраняваме вашите лични данни

Данните, които събираме от вас, ще бъдат прехвърлени и съхранявани в Европейския съюз. Аматас ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират надеждно и в съответствие с тази политика за поверителност. Цялата информация, която предоставяте на Аматас, се съхранява на защитени сървъри. За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Въпреки, че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани на нашия сайт; всяко предаване е на ваш собствен риск. След като получим информацията ви, ще използваме стриктни процедури и контроли за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

 

Достъп и коригиране на данните Ви

Ако искате да упражните правата си по повод обработка на вашите лични данни от страна на Аматас, моля посетете нашата контактна форма ТУК или се свържете с нас чрез: dpo@amatas.eu.

Можете също да поискате информация, чрез нашия портал относно: целта на обработката; категориите на съответните лични данни; кой друг освен Аматас може да е получил данните от Аматас; какъв е източникът на информацията (ако не сте я предоставили директно на Аматас); където се съхраняват личните данни и колко време ще се съхраняват. Имате право да коригирате (поправите) записа на вашите лични данни, поддържани от Аматас, ако това е неточно. Освен при определени изключения, можете да поискате от Аматас да заличи вашите лични данни или да прекрати обработването им. Можете също така да поискате от Аматас да бъдат допълнени или актуализирани вашите лични данни, да бъдат трансформирани в анонимни формати, да се блокират всички данни, които се извършват в нарушение на закона, както и да се противопоставите на тяхното третиране по всякакви легитимни причини. Можете да оттеглите вашето съгласие за обработката на лични данни или по-нататъшната обработка на лични данни от Аматас по всяко време. Можете също така да поискате Аматас да прекрати използването на вашите данни за целите на директния маркетинг. Имате право да подадете жалба до КЗЛД, ако имате притеснения относно начина, по който Аматас обработва вашите лични данни. Когато това е технически осъществимо, Аматас - при поискване - ще предостави личните ви данни или ще ги предаде директно на друг администратор. Имате право да получавате личните си данни в структуриран и стандартен формат.

 

Чрез нашата контактна форма ТУК, можете да си упражните правата като субект на лични данни, или да се свържете с нас чрез мейл на: dpo@amatas.eu. При постъпило искане от Ваша страна, за достъп до обработваните от нас лични данни, Аматас ще предприеме всички необходими действия за да Ви предостави по подходящ начин информацията относно обработването безплатно. В случай, че искането е неоснователно или прекомерно специално поради своята повторяемост, Аматас може да начисли такса в разумен размер като взема предвид административните разходи за предоставяне на информация или на комуникация, или за предприемане на действия по искането, както и да откаже да предприеме действие по искането.


Аматас е длъжна да потвърди самоличността Ви преди да предостави информацията свързана с обработването на вашите лични данни.

 

Въпроси, притеснения или жалби

Ако имате въпроси или притеснения, относно това известие за поверителност, моля, свържете се с нас на адрес: dpo@amatas.eu